Σκιώδη Παραλειπόμενα

RSS Feed URL: http://skiodi-paralipomena.tumblr.com/rss
Category: Thoughts & comments | Total Views: 1156

Latest entries from this feed

Hello, G+! Can I speak?... No?... No!?

Posted on 25 March 2018 | 9:09 pm by

Τελευταία, είχα πάψει να ασχολούμαι με το θέμα του Google Plus, όχι επειδή είχε λυθεί, αλλά επειδή, βασικά, είχα βαρεθεί να ασχολούμαι με κάτι που φαινόταν να τρώει άδικα τον χρόνο μου χωρίς να μου προσφέρει τίποτα.

Απόψε, είπα να ξαναδοκιμάσω να ποστάρω κάτι στο G+ profile μου – ένα link από αυτό εδώ το blog. Φυσικά, σβήστηκε αυτομάτως ως “πορνογραφία” (που ΔΕΝ ήταν) και το προφίλ έγινε suspended, οπότε τώρα δεν μπορώ να γράψω τίποτα απολύτως εκεί.

Από κάπου είχα καταφέρει να μάθω ότι υπάρχει ένα community του G+ για προβλήματα σχετικά με το G+. Ήμουν έτοιμος να γράψω κάτι εκεί, μήπως βρεθεί κάποια λύση, αλλά τώρα δεν μπορώ ούτε αυτό να κάνω επειδή το προφίλ μου είναι suspended! Ποιο είναι το νόημα να έχεις ένα γκρουπ για βοήθεια όταν αυτοί που χρειάζονται βοήθεια δεν μπορούν να γράψουν εκεί; Μοιάζει άσκοπο, δεν μοιάζει; (Είναι όλα αυτά βγαλμένα από κάποια κακή κωμωδία;)

Επίσης, βρήκα ένα Help Desk του Google αλλά ούτε από εκεί μπορώ να βρω καμιά λύση. Και επίσης δεν μπορώ να βρω κανέναν τρόπο για να επικοινωνήσω άμεσα με κάποιον διαχειριστή του G+.

Η γνώμη μου για τα social media ποτέ δεν ήταν και πολύ καλή, αλλά όσο πάει χειροτερεύει. Νομίζεις ότι μας κάνουν πλάκα. Όμως, αν αληθινά με ενδιέφερε το προφίλ μου, αν είχα όντως δουλειές με αυτό και το ήθελα πολύ, θα είχα επίσης πολύ τσαντιστεί.

Τι γίνεται αν αληθινά σε ενδιαφέρει το προφίλ σου; Αν το χρειάζεσαι για καθημερινή χρήση;

Είναι σοβαροί;

Και επίσης δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς: Τι εξυπηρετούν πραγματικά αυτά τα δίκτυα που δεν θα μπορούσε να γίνει με ένα απλό φόρουμ ή μια mailing list;Related products