Durasun

RSS Feed URL: http://zonnepanelen-kits.blogspot.in/feeds/posts/default
Category: News & Opportunities | Total Views: 62

Latest entries from this feed

Posted on 2 November 2016 | 6:57 am by DURASUN

Zonnepanelen zijn nu de overname van de energie-industrie. Dit is om verschillende redenen, waaronder het feit dat ze milieuvriendelijk, uitstoot, en zijn milieuvriendelijk en kosteneffectief.

Dag, de prijzen van het kopen van zonnepanelen vermindert, een aanzienlijk deel wordt veroorzaakt door de installatie van het systeem. Dit brengt een van de premisse dat zodra kan men de kosten van zonnepanelen gesneden door ze te installeren zelf, de prijs van het hele systeem daalt drastisch. Alles wat nodig is voor de doe het zelf zonnepanelen in België is een rudimentaire en basiskennis van elektrische en wiskunde voor het ontwerpen van het hele systeem.

zonnepanelen doe het zelf

Er zijn verschillende onderdelen om zonne-energie systemen, maar er zijn vier kardinale onderdelen die betrokken zijn, zonder welke het systeem niet kan werken. Dit zijn de kardinaal zonnepanelen (PV Panel), Charge controller, een omvormer, en de batterij. Deze componenten hebben verschillende functies die worden besproken.

• Het zonnepaneel "vangsten" stralen van de zon en transformeert ze tot elektrische lading.
• Laad controller zoals de naam al impliceert regelt de hoeveelheid lading die wordt ingevoerd in het systeem om surge en onbalans te voorkomen.
• De omvormer die de energie van gelijkstroom die wordt opgeslagen in de batterij stroom afgewisseld die gebruikt wordt in het huis zet.
• De accu slaat de kosten voor later gebruik.

zonnepanelen doe het zelf

Andere componenten zoals kabels, zekeringen en meters zijn ook vereist voor de installatie.

STAP 1: Bereken de hoeveelheid lading het huis heeft, met grote elektrische apparaten, zoals lampen, koelkasten en televisie.

STAP 2: Verzamel de materialen die hierboven zijn genoemd, met inbegrip van de toonaangevendedoe het zelf zonnepanelen, laadregelaar en accu's, waarbij terdege nota van de lading en de rating van elke component.


STAP 3: Monteer het zonnepanelen op een strategische locatie op het terrein dat een aantal uren zonneschijn heeft, uit de buurt van obstakels voor maximale dekking.Related products