https://feedity.com/blogspot-hu/UlNSVFFSVQ.rss

RSS Feed URL: http://kiscsillag-kozmetika.blogspot.hu/2017/11/ilcsi-kozmetikumok.html
Category: News & Opportunities | Total Views: 19

Latest entries from this feed

Időben kezdd el az őszi arcápolást!

Posted on 1 September 2017 | 7:03 am by Hanna Farkas

Időben kezdd el az őszi arcápolást!
Bizony-bizony, azt hittük, a nyár sosem múlik el, most mégis a nyakunkon az ősz - és mint olyan, az arcápolási rutinunkat is át kell gondolnunk ilyenkor! Míg a meleg, napfényes hónapokban a fényvédelem volt az egyik legfontosabb tennivalónk, ősszel a hangsúly sokkal inkább átkerül az arc tisztítására, hidratálására és a makulátlan nyári ragyogás megtartására.

A Kiscsillag Kozmetika 11. kerület szívében található szalonjában is készülünk az új évszakra, megmutatjuk milyen kozmetikai szolgáltatásokra érdemes ellátogatnod hozzánk a közeljövőben!

Visszatér a hámlasztás!
Az erős, nyári napokon az arcbőr kémiai hámlasztását kerülni kell, ám az ősz beköszöntével ismét előkerülnek. A hámlasztás, vagy más néven peeling során minden bőrtípus számára használható kezelés, mely a fizikai peelinggel ellentétben nemcsak az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket tünteti el, hanem a bőr mélyebb rétegeibe is behatol.

Különösen jótékony hatással van, például, a pigmentfoltos, aknés, heges és érzékeny bőrre. Használatával nemcsak eltüntetheted ezeket a kellemetlen tüneteket, hanem simább, egységesebb textúrájú arcbőrre is szert tehetsz hosszútávon. És nem is kell keresgetned, hogy hova fordulj, ha professzionális hámlasztást szeretnél, hiszen a Kiscsillag Kozmetika 11. kerület központjában található szalonjában ősztől újra megkezdődnek a hámlasztó, bőrregeneráló kezelések!

Ráadásul a kúra 6 alkalmas, melyet legelső alkalommal a kozmetikában végzünk, ha pedig tökéletesen elsajátítottad a kezelés menetét, már otthon is folytathatod a hámlasztást, nem kell mindig időt szakítanod arra, hogy ellátogass hozzánk. A további 5 alkalomra elegendő pakolásokat a megbeszéltek alapján hazaviheted tőlünk.

Fontos a hidratálás - még ősszel is!

Persze, ahogy említettük már, a hidratálás fontosságáról sem szabad megfeledkeznünk ősszel! Még nem találtad meg a meg az arcbőröndnek leginkább megfelelő kozmetikumokat? Akkor mi tudjuk a választ! A bőrtípusodnak leginkább megfelelő Ilcsi Szépítő Füvek arckrémmel, maszkokkal, tonikokkal és más szépítő készítményekkel várunk!

Szeretnél idén ősszel is tündöklő arcbőrt? Látogass el hozzánk! Kiscsillag Kozmetika 11. kerület, Budapest, Budafoki út 43Related products