https://feedity.com/blogspot-hu/UlNSVFFSVQ.rss

RSS Feed URL: http://kiscsillag-kozmetika.blogspot.hu/2017/11/ilcsi-kozmetikumok.html
Category: News & Opportunities | Total Views: 34

Latest entries from this feed

Készüljünk együtt a karácsonyra!

Posted on 25 October 2017 | 6:07 pm by Hanna Farkas

Készüljünk együtt a karácsonyra!

Ugye milyen gyorsan rohan az idő? Már lassan itt az év vége és ezzel együtt a karácsony is! Nem tudod még, mit adhatnál szeretteidnek? Nekünk van egy tippünk! A Kiscsillag kozmetika 11. kerület központjában található szalonjában különböző ajándékutalványokat és bérleteket vásárolhatsz, melyekkel nemcsak másokat, hanem magadat is meglepheted! Segítünk a választásban, jó?

Ajándékkártya mindenkinek

Nem tudod, milyen ajándékkal lepd meg a lánytestvéredet, édesanyádat, barátnődet vagy akár egy kolléganődet? A szépség mindenki számára remek ajándék! Kedveskedj nekik egy ajándékkártyával, melyet bármilyen számukra fontos és hasznos kezelésre beválthatnak szakértő kozmetikusunknál. Az ajándékkártyánk tetszőlegesen választott összeggel tölthető fel és hat hónapon át felhasználható a Kiscsillag kozmetika 11. kerület szívében található szalonjában.

Legyen szó szőrtelenítésről, különböző arctisztító kezelésről vagy AHA-savas kezelésről, mindegyikre felhasználható. Ráadásul, nemcsak a kártya dekoratív, hanem a felhasználóját is még szebbé tesszük, ha azt szeretné, hiszen akár Karaja termékekkel készült nappali vagy alkalmi sminkre is beválthatja a kártyáját.

A szépség mellett pedig időt is ajándékozol szeretteid számára, hiszen nem kell sokat utazni ahhoz, hogy elérjen hozzánk, kozmetikánk a Móricz Zsigmond körtérről gyorsan megközelíthető.

Megajándékozhatunk téged is?

A nagy rohanásban sokszor megfeledkezünk arról, hogy magunkra is időt kell fordítanunk, éppen ezért azt tartjuk, hogy nemcsak érdemes, hanem szükséges is egy kicsit kiszakadni a mindennapokból és törődni a külsőnkkel. Van kedvenc kezelésed nálunk? Mit szólnál hozzá, ha 20% kedvezményt adnánk neked, mert újra és újra visszatérsz hozzánk?

Mit kell ezért tenned? Nincs más dolgod, mint bérletkártyát váltani a kedvenc kezelésedre, legyen az akár masszázs, peeling vagy szőrtelenítés. A bérleted 6 alkalomra szól és összesen 20% kedvezményt kapsz ezért a kezelések árából. Az így megmaradt összeget akár magadra is fordíthatod, vagy karácsonyi ajándékokat is vehetsz belőle - így mindenki jól jár!

Szeretnél még több ajándékötletet kapni? Vagy egyszerűen csak profi kozmetikusra lenne szükséged? Keress minket! Kiscsillag Kozmetika 11. kerület, Budapest, Budafoki út 43Related products